Mission Berlin 05 – A nuk njihemi ne? | Mission Berlin - Episoden | DW | 11.08.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 05 – A nuk njihemi ne?

Ana e sjell kutinë muzikore për ta riparuar te orëndreqësi. Por për Paul Vinklerin kjo është më shumë se një porosi klientësh. Ai mendon se e ka njohur dikur Anën. Po a mund të jetë e mundur kjo? Ajo sapo ka ardhur.

Kur Paul Vinkleri liron vidat e kutisë muzikore me kurdisje gjen në brendësi të saj një copë letër, me kodin shifror 19610813. Çfarë kuptimi kanë këto shifra? Dhe për se e ka fjalën Paul Vinkleri? Ana i lutet atij që ta riparojë kutinë muzikore, ndërsa ai i thotë se e njohin njëri-tjetrin. Në këtë situatë të ngatërruar, Ana e memorizon stadin ku ka arritur loja dhe bën një përmbledhje të rezultateve. Asaj i mbeten 90 minuta dhe dy jetë. Ajo ka vajtur pas muzikës, por çfarë kuptimi ka "In der Teilung liegt die Lösung"?

DW.COM

Audio dhe video për temën