Mission Berlin 04 – Sinjale paralajmëruese | Mission Berlin - Episoden | DW | 11.08.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 04 – Sinjale paralajmëruese

Ana gjen në Kantstrasse një dyqan orësh, por ai është i mbyllur. Ajo mëson se pronari ndodhet në një kafene. Ajo dhe pronari duket se e njohin njëri-tjetrin. Anës i mbeten ende 100 minuta. A do t'i mjaftojë koha?

Ana mëson se Leo Vinkleri nuk jeton më. Një burrë që po luan në një organo dore me manivelë i tregon se dyqani i përket tani të birit të Leo Vinklerit, Paulit. Kakaon e tij ai e pi përditë në një kafene jo larg. Ana shkon po te kjo kafene dhe porosit një kafe. Në kafene ndodhet një burrë që mban një varëse të argjendtë, me një violinë të vogël. Ai i buzëqesh Anës. Komisar Oguri shfaqet dhe e paralajmëron Anën, se misioni i saj është i rrezikshëm- njësoj si organizata RATAVA. Ana bëhet kureshtare dhe i shkon pas burrit të vjetër me varësen e argjendtë.

DW.COM

Audio dhe video për temën