Mission Berlin 03 – Drejtimi Kantstraße | Mission Berlin - Episoden | DW | 11.08.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 03 – Drejtimi Kantstraße

Ana niset për në Kantstraße, por ndalon sepse i duhet të pyesë për rrugën si shkohet atje. Ajo humbet edhe më tepër kohë, kur shfaqen sërish motoçiklistët me helmeta të zeza dhe hapin zjarr kundër saj.

Burrat në motoçikleta nuk e lënë të marrë frymë Anën. Në misionin e saj ka edhe një zvarritje tjetër: kur ajo po pyet fëmijët me patina për rrugën, kundër saj hapin zjarr helmetzinjtë. Pas rifillimit të lojës ajo mbërrin më në fund e padëmtuar në Kantstraße. Po a do të gjejë ajo atje atë që kërkon?

DW.COM

Audio dhe video për temën