Mission Berlin 02 – Në arrati | Mission Berlin - Episoden | DW | 11.08.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 02 – Në arrati

Kur Ana po u përgjigjet pyetjeve të komisarit, ata ndërpriten nga zhurma motoçikletash dhe të shtëna. Ana largohet me vrap dhe zbulon se mbi kutinë muzikore kanë shkruar një adresë. A do ta ndihmojë atë kjo gjurmë?

Ana futet në një muze, për të shpëtuar nga ata që e ndjekin. Nga frika, se policia mund ta kërkojë prapë dhe për t'u shpëtuar motoçiklistëve të armatosur me helmeta të zeza, ajo fshihet në WC-në e burrave. Atje ajo zbulon një adresë të shkruar në kutinë e vjetër muzikore me kurdisje: ajo i referohet Leo Vinklerit në Kantstraße. A është gjallë akoma Leo Vinkleri dhe a mund t'i ndihmojë ai asaj?

DW.COM

Audio dhe video për temën