Migrantët nga Afrika - Punëtorët me mëditje në plantacionet e Spanjës | Ballina | DW | 19.04.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Migrantët nga Afrika - Punëtorët me mëditje në plantacionet e Spanjës

Mijëra migrantë nga Afrika përballen me kushte të vështira pune si punëtorë me mëditje në plantacionet spanjolle të perimeve. Ata punojnë dhe jetojnë në kushte jashtëzakonisht të rënda, sepse pronarët e plantacioneve detyrohen të prodhojnë sa më shumë, por me kosto të ulëta. Sindikatat ngrenë zërin për kushtet jo humane.

Shiko videon 05:09