Me cilat vende janë hapur kufijtë e Gjermanisë, cilat lande kanë hequr karantinën dhe cilat janë qëllimet e demonstratave? | FOKUS | DW | 19.05.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Me cilat vende janë hapur kufijtë e Gjermanisë, cilat lande kanë hequr karantinën dhe cilat janë qëllimet e demonstratave?

Shiko videon 14:15