Mbeturinat plastike | FOKUS | DW | 07.06.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Mbeturinat plastike

Qeset e shishet plastike i gjejmë kudo të hedhura, sidomos në dete dhe lumenj. Çdo vit në Europë përfundojnë deri në 500.000 ton plastikë makro dhe deri në 130.000 ton plastikë mikro në det, kryesisht në Mesdhe. Pra ç’mund të bëjmë ne për ta ndaluar shpërndarjen e mbetjeve plastike? #Europeo

Shiko videon 02:04