1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Masë reciprociteti

Kosova i vendosi masë reciprociteti Maqedonisë së Veriut, për disa produkte, duke ndaluar importimin e patateve dhe mjaltit.

Autoritetet në Kosovë vendosën një masë reciprociteti ndaj Maqedonisë së Veriut për dy produkte ushqimore. Ndaluan importimin e mjaltit natyral dhe patateve për të mbrojtur interesin e bizneseve dhe prodhimeve vendase.