Martesat e hershme në Shqipëri | Ballina | DW | 16.05.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Martesat e hershme në Shqipëri

Studimi më i fundit i bërë nga Observatori për të Drejtat e Fëmijëve, tregoi se ne rrethe si Korça dhe Vlora, janë martuar vajza në moshën 13 vjeç ose më herët.

Shiko videon 03:41