Marrëveshjet në Berlin për Ballkanin Perëndimor dhe mosmarrëveshjet mes Gjermanisë dhe Francës | FOKUS | DW | 25.10.2022
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Marrëveshjet në Berlin për Ballkanin Perëndimor dhe mosmarrëveshjet mes Gjermanisë dhe Francës