Marktplatz – Gjuha gjermane në ekonomi | Marktplatz | DW | 13.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz

Marktplatz – Gjuha gjermane në ekonomi

Doni të hapni një kiosk, por nuk jeni shumë të sigurtë për atë që ju pret? Apo keni blerë një veturë të përdorur, e cila ka shumë difekte? Me këto dhe me situata të tjera të jetës së përditshme do të ndesheni në kursin e gjermanishtes së biznesit Marktplatz. Ky kurs do t'ju pajisë me fjalorin e përshtatshëm që t'ua dilni mbanë me sukses situatave të ndryshme. Ky kurs gjermanishteje mbulon nivelin B 2 të Kornizës Evropiane të Referencës dhe ju drejtohet atyre studentëve të gjermanishtes që kanë tashmë njohuri të mira të gjermanishtes.