Marilyn Monroe - Mit dhe frymëzim | Të gjitha përmbajtjet | DW | 30.05.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Marilyn Monroe - Mit dhe frymëzim

Marilyn Monroe lindi më 1 qershor 1926 në Los Angeles. Vdekja e parakohshme i dha një fund edhe karrierës sësaj. Megjithatë edhe në 90 vjetorin e lindjes kujtimi ndaj Monroe-së mbetet në të gjithë botën i paharruar.