Maqedonia: Nga shembull në vend problematik | Të gjitha përmbajtjet | DW | 12.05.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Maqedonia: Nga shembull në vend problematik

Luftimet e përgjakshme në Kumanovë e godasin Maqedoninë në kohën e një krize të rëndë. Qeveria dhe opozita qëndrojnë ballazi të papajtuara në këtë situatë, kësaj i shtohen edhe tensionet etnike.