Maqedonia e Veriut:„Këtu njerëzit kanë nevojë të degjojnë zërat tanë“ | FOKUS | DW | 16.06.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Maqedonia e Veriut:„Këtu njerëzit kanë nevojë të degjojnë zërat tanë“

"Dragqueen" nga Shkupi për #DW_BalkanBooster flet për rëndësinë e muajit të krenarisë në Maqedoninë e Veriut dhe paradën e parë të krenarisë vitin e kaluar.

Shiko videon 02:25