1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Logo von Marktplatz

Niveli B2

Symbolbilder Deutschkurse Relaunch

Kjo ofertë me radiodrama dhe libra vshtë prodhim i vitit 1991. Ju lutemi për mirëkuptim, që informacionet me referim kohor, si për shembull njësitë monetare, nuk mund të aktualizohen më.

Lista e mësimeve

A e dini tashmë mirë gjermanishten? Interesoheni për tema ekonomike dhe për ekonominë gjermane? Në 26 mësimet për dëgjim të këtij kursi, të shoqëruara nga tekstet dhe libri i mësuesit mund t’i mësoni të dyja.