1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Niveli B1

Skena nga jeta e përditshme (vetëm në gjermanisht)

Wieso nicht?

Deutschkurse Wieso nicht Infografik

"Wieso nicht?" është një përmbledhje me skena nga jeta e përditshme në Gjermani, Austri dhe Zvicër. Në 20 skena njëgjuhëshe në audio nxënësit e nivelit B1 mund të konsolidojnë dhe të zgjerojnë njohuritë gjuhësore.  

Gjej kursin e gjermanishtes që të përshtatet

Portret i një nxënësi në audio dhe video (gjermanisht)

Community D – das Porträt

DW Sprachkurse Deutsch CommunityD Porträt Communty D CommunityD Deutschlernen Deutschkurse Sprachkurse Facebook Twitter Community Web 2.0 Die Nutzung nur für Deutschkurse! Autor: Sabine Tost Der Fotograf / die Fotografin ist (freie) Mitarbeiter(in) der DW, so dass alle Rechte bereits geklärt sind.

Njihuni përmes "Community D - Das Porträt" me nxënëse dhe nxënës nga e gjithë bota. Çdo javë prezantohet një person i ri në një video apo audio. Niveli B1 dhe B2.  

Kurset e mësimit të gjuhës gjermane