Mësimi 26 | Marktplatz - Lektionen | DW | 08.04.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Mësimi 26

Kultura e ndërmarrjes

Stili i drejtimit, hierarkia, identiteti i ndërmarrjes: si e prezanton veten jashtë një sipërmarrje dhe si komunikon ajo.

Temat: Identiteti i ndërmarrjes, dizenjoja e ndërmarrjes, stili drejtues

Shkarkoni