Mësimi 26 – Një fjalë magjike | Deutsch - warum nicht? Teil 4 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 4

Mësimi 26 – Një fjalë magjike

Mund të bëhet megjithatë e dukshme Eksa...

Gramatikë: Ky mësim nuk përmban njohuri të reja gramatikore.

Audio dhe video për temën

Shkarkoni