Mësimi 26 – Ne duam vetëm të jemi bashkë | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Mësimi 26 – Ne duam vetëm të jemi bashkë

Një këngëtar i famshëm - dhe një këngë e famshme

Kapitull i gramatikës: Nuk ka gramatikë të re

Audio dhe video për temën

Shkarkoni