Mësimi 26 – Ju ftoj | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Mësimi 26 – Ju ftoj

Zoti Tyrman ka një detyrë për Andrean - në Berlin...

Kapitull i gramatikës: Foljet e ndashme

Audio dhe video për temën

Shkarkoni