Mësimi 25 | Marktplatz - Lektionen | DW | 08.04.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Mësimi 25

Dhomat e industrisë dhe të tregtisë

Konsultimi, informacioni, përfaqësimi i interesave: si organizohet dhe prezantohet ekonomia gjermane.

Temat: Dhomat e Industrisë dhe të Tregtisë (IHK), Dhomat e Tregtisë së Jashtme (AHK), Shoqata gjermane e Dhomave të Industrisë dhe Tregtisë (DIHT)

Shkarkoni