Mësimi 25 – Unë po paguaj pjesën tjetër | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Mësimi 25 – Unë po paguaj pjesën tjetër

Andrea në pozitë të vështirë

Kapitull i gramatikës: Përemrat dhe nyjet në rasën kallëzore

Audio dhe video për temën

Shkarkoni