Mësimi 25 – Në fillim shpresoj të marr porosi të vogla | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Mësimi 25 – Në fillim shpresoj të marr porosi të vogla

Doktor Tyrman i shpjegon Andreas projektin e tij të ri...

Kapitull i gramatikës: Folja dhe gjymtyrët e tjera të fjalisë

Audio dhe video për temën

Shkarkoni