Mësimi 25 – Mund të më jepni edhe disa peshqirë? | Deutsch - warum nicht? Teil 2 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 2

Mësimi 25 – Mund të më jepni edhe disa peshqirë?

Andrea, doktor Tyrman dhe zonja Berger planifikojnë një udhëtim me anije...

Kapitull i gramatikës: Foljet me rasën dhanore dhe kallëzore

Audio dhe video për temën

Shkarkoni