Mësimi 24 – Të vdekurit nuk janë gjithmonë të vdekur | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Mësimi 24 – Të vdekurit nuk janë gjithmonë të vdekur

Andrea dhe Eksa për vizitë tek njerëz të famshëm...

Kapitull i gramatikës: Nuk ka gramatikë të re

Audio dhe video për temën

Shkarkoni