Mësimi 24 – Luteri në Vartburg | Deutsch - warum nicht? Teil 4 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 4

Mësimi 24 – Luteri në Vartburg

Historia e një aksioni të guximshëm shpëtimi...

Gramatikë: Fjalia lidhore me përemra lidhorë në dhanore njëjës)

Audio dhe video për temën

Shkarkoni