Mësimi 24 – Kam harruar për këtë | Deutsch - warum nicht? Teil 2 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 2

Mësimi 24 – Kam harruar për këtë

Vizitë të sëmurit doktor Tyrman...

Kapitull i gramatikës: Koha e kryer e foljeve të pandashme

Audio dhe video për temën

Shkarkoni