Mësimi 24 – Dëshironi edhe një kafe? | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Mësimi 24 – Dëshironi edhe një kafe?

Gosti pune: Zonja Berger, Andrea dhe - Eksa...

Kapitull i gramatikës: Emrat në rasën kallëzore

Audio dhe video për temën

Shkarkoni