Mësimi 23 | Marktplatz - Lektionen | DW | 08.04.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Mësimi 23

Françaising (koncesioni i përdorimit të emrit të ndërmarrjes)

Ndarja e punës, bashkëpunimi, kontrolli: si i përcjellin firmat emrin dhe njohuritë e tyre teknologjike.

Temat: françaising, kontrata e licencës

Shkarkoni