Mësimi 23 – Spitali i famshëm Sharité | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Mësimi 23 – Spitali i famshëm Sharité

Doktor Tyrman tregon historinë e një ndërtese të famshme...

Kapitull i gramatikës: Lakimi i mbiemrave (II)

Audio dhe video për temën

Shkarkoni