Mësimi 22 – Të mërkurën, në orën shtatë të mëngjesit | Deutsch - warum nicht? Teil 2 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 2

Mësimi 22 – Të mërkurën, në orën shtatë të mëngjesit

Probleme në Hotel Evropa: Dushi është prishur...

Kapitull i gramatikës: Treguesit e kohës

Audio dhe video për temën

Shkarkoni