Mësimi 22 – Po gruaja e tij? | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Mësimi 22 – Po gruaja e tij?

Në sallonin e hotelit: Zonja Myler dhe zonja Hofman...

Kapitull i gramatikës: Përemrat pronorë

Audio dhe video për temën

Shkarkoni