Mësimi 21 | Marktplatz - Lektionen | DW | 08.04.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Mësimi 21

Ndryshimi strukturor në industri

Qymyri, çeliku, të papunët: ndikimi i fundit të industrive tradicionale mbi rajonin e Ruhrit.

Temat: Industria e minierave dhe siderurgjike, subvencionet për qymyret, ndryshimi strukturor, monstruktura

Shkarkoni