Mësimi 21 – Unë isha në Esen | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Mësimi 21 – Unë isha në Esen

Zoti Majer tregon historinë e tij...

Kapitull i gramatikës: Koha e pakryer e foljeve sein/haben

Audio dhe video për temën

Shkarkoni