Mësimi 21 – Si mund të shkoj në postë? | Deutsch - warum nicht? Teil 2 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 2

Mësimi 21 – Si mund të shkoj në postë?

Pështjellim në sportel

Kapitull i gramatikës: Pjesëza denn

Audio dhe video për temën

Shkarkoni