Mësimi 21 – Qymyri – ari i zi | Deutsch - warum nicht? Teil 4 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 4

Mësimi 21 – Qymyri – ari i zi

Historia e një materiali të veçantë...

Gramatikë: Fjalia kushtore joreale: pjesë të varura fjalie që nisin me wenn

Audio dhe video për temën

Shkarkoni