Mësimi 20 | Marktplatz - Lektionen | DW | 08.04.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Mësimi 20

Shfrytëzimi i ujërave të përdorura

Substanca të dëmshme, impiant pastrimi i ujërave të përdorura: si mund ta kursesh ujrin e çmueshëm dhe ta mbash atë të pastër.

Temat: Shfrytëzimi i ujërave të përdorura, mbrojtja e ambjentit

Shkarkoni