Mësimi 20 – Para se të ndërtohej muri ... | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Mësimi 20 – Para se të ndërtohej muri ...

Doktor Tyrman tregon historitë nga Berlini...

Kapitull i gramatikës: Pjesët e varura të fjalive me als ose bevor

Audio dhe video për temën

Shkarkoni