Mësimi 20 – Jeni i sëmurë? | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Mësimi 20 – Jeni i sëmurë?

Zoti Majer është kthyer...

Kapitull i gramatikës: Përemrat pronorë në shumës meine

Audio dhe video për temën

Shkarkoni