Mësimi 20 – ″Brocken-i është një gjerman″ | Deutsch - warum nicht? Teil 4 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 4

Mësimi 20 – "Brocken-i është një gjerman"

Historia e një mali dhe e shtrigave të tij...

Gramatikë: Krahasimi me so ... wie dhe als

Audio dhe video për temën

Shkarkoni