Mësimi 19 | Marktplatz - Lektionen | DW | 08.04.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Mësimi 19

Lufta kundër teprimit me paketime

Koshat e verdhë, pika e gjelbër, ekonomia e ricklimit: si duhet të shmanget krijimi i mbeturinave dhe të pakësohet ndotja e mjedisit.

Temat: Pika e gjelbër, ricklimi, eko-menaxhimi, rregullat për paketimet

Shkarkoni