Mësimi 19 – Si flitet me një perandor? | Deutsch - warum nicht? Teil 2 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 2

Mësimi 19 – Si flitet me një perandor?

Një intervistë me Karlin e Madh...

Kapitull i gramatikës: Rasa dhanore (II)

Audio dhe video për temën

Shkarkoni