Mësimi 19 - Dua të fle | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Mësimi 19 - Dua të fle

Zoti Majer është zhdukur - vetëm flauti i tij është ende në dhomë

Kapitull i gramatikës: Folja gjysmëndihmëse mögen

Audio dhe video për temën

Shkarkoni