Mësimi 18 | Marktplatz - Lektionen | DW | 08.04.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Mësimi 18

Sfida ndërkulturore- tregu ndërkombëtar Panairi i Këlnit

Prezantimi, kontaktet, porositë: si dhe ku mund t'ja paraqesësh veten dhe produktet e tua botës së specializuar.

Tema: Panairi

Shkarkoni