Mësimi 18 – Stacioni hekurudhor ″Kopshti zoologjik″ | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Mësimi 18 – Stacioni hekurudhor "Kopshti zoologjik"

Andrea dhe Eksa mbërrijnë në Berlin...

Kapitull i gramatikës: Pjesët e varura të fjalive me weil

Audio dhe video për temën

Shkarkoni