Mësimi 18 – Porcelani – ari i bardhë | Deutsch - warum nicht? Teil 4 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 4

Mësimi 18 – Porcelani – ari i bardhë

Historia e një materiali të veçantë

Gramatikë: Fjalitë lidhore:pjesë të varura që nisin me përemra lidhore në emërore njëjës (I)

Audio dhe video për temën

Shkarkoni