Mësimi 18 – Këtë e di prej tij | Deutsch - warum nicht? Teil 2 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 2

Mësimi 18 – Këtë e di prej tij

Një bisedë mbi të fshehtat e Ahenit...

Kapitull i gramatikës: Rasa dhanore (I)

Audio dhe video për temën

Shkarkoni