Mësimi 17 | Marktplatz - Lektionen | DW | 08.04.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Mësimi 17

Kualifikimi në ndërmarrje

Aplikimi, shkollat profesionale, provimi për ndihmësmjeshtër: çfarë mund të bësh dhe çfarë duhet të bësh pas shkollës.

Temat: Sistemi dual, kualifikimi profesional, shkolla e ulët profesionale

Shkarkoni