Mësimi 17 – Një valixhe e kam ende në Berlin | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Mësimi 17 – Një valixhe e kam ende në Berlin

Tone nga Berlini - një kolazh

Kapitull i gramatikës: Nuk ka gramatikë të re

Audio dhe video për temën

Shkarkoni