Mësimi 17 – Një shëtitje nëpër Lajpcig | Deutsch - warum nicht? Teil 4 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 4

Mësimi 17 – Një shëtitje nëpër Lajpcig

Doktor Tyrmani i tregon Andreas qytetin e tij...

Gramatikë: Krahasimi i mbiemrave

Audio dhe video për temën

Shkarkoni